PREP samlivskurs 3 mandager i Sælen

PREP samlivskurs hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen. På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon! Alle trenger service på samlivet- og vi kan love at mye vil fungere bedre etter PREP kurset :)

Endelig PREP kurs igjen!

Ennå litt ledige plasser, så nå gjelder det å melde seg på.

Mandager fra kl 19.00-22.00

30.10, 6.11 og 13.11!

PRIS: 1500,-  pr. par for 3 kvelder. Prisen inkluderer god undervisning, kursmateriell og servering.

Kursledere er Anine og Thomas Mildestvedt, erfarne kursledere.

Påmelding skjer via www.familieskolen.no sin hjemmeside

Ingen fare for rollespill eller deling i plenum!

Kurset består av korte introduksjoner til hvert tema illustrert med bl.a. musikk, filmklipp eller dikt, i tillegg til oppgaver, som parene løser hver for seg. Hver deltaker får sitt eget kurshefte, der det faglige innholdet i PREP er presentert på en lettfattelig måte.
Dette er samlivskurset for dere som ønsker å gi kjærligheten en sjanse!

Det handler om å skape ny glød i forholdet.
Om å kjenner hverandres kjærlighetsspråk.
Om å avklare forventninger – både de bevisste og ubevisste.
Om å få klarhet i de underliggende temaene, som gjør at vi snubler. Igjen og igjen.

Kurset passer for de alle typer par!
For de som har hatt en del brudd tidligere, men ønsker å være bedre forberedt denne gang.
For de som har lang fartstid sammen, men ønsker å få det bedre.

Populært å gi bort i bryllupsgave.
Ingen fare for rollespill eller deling i plenum!