LYSVÅKEN 2017

Hei! Har du lyst å bli med på noe spennende- overnatte i kirken sammen med mange andre 11 og 12 åringer?

Se mer her for viktig info:

1. søndag i advent er det kirkens nyttårsaften. Dette skal vi feire, sammen med kirker over hele landet!

I år feirer vi LYSVÅKEN 1 uke før alle andre fordi da kan du også gå på LYSFESTEN i byen 1.helgen i advent :)

Vi inviterer deg til å være med å sove i kirken vår. Vi samles Fredag 24.11 kl 17.00 i Sælen kirke. Da skal vi leke, bli kjent med hverandre, utforske kirken,få besøk av SMAKSVERKSTEDET som vi skal lage god mat sammen med og spise god mat og sist, men ikke minst, sove over i kirkerommet.

På lørdag spiser vi frokost sammen før vi skal dra hjem :) Sammen med oss på denne overnattingen vil det være voksne ledere og ungdomsledere. Mange av dem var på LYSVÅKEN i fjor
Snakk med de voksne i huset, og be de melde deg på innen 20.11.17 til Anine som jobber som menighetspedagog

mail: AM367@kirken.no

Se gjerne disse to filmen : https://www.youtube.com/watch?v=UsA8VE5r7ic&feature=youtu.be​

LYSVÅKENsangen

Vi gleder oss til å se deg! Husk å melde deg på!

Smilehilsen fra Anine, Henriette og alle de andre lederne i Sælen barne og ungdomsarbeid