BOHjemmeLeir for konfirmantene!

KLART VI KAN ForAndre-SammenForandre

BOHJEMMELEIR sammen med Sælen 26.1-28.1 2018

(Obligatorisk oppmøte for alle konfirmanter i Sælen)

SammenForAndre blir en helg fullspekket med masse gøyalt program, liv og røre! Denne helgen er vi SAMMEN i kirken fra ferdag til søndag, men konfirmantene sover hjemme. Vi skal være sammen med konfirmanter fra Storetveit, Bønes og kanskje fra Os også :)

Sammen skal vi gi konfirmantene «verktøy» til å være med å fornye og forandre våre tanker om hva vi faktisk kan gjøre for å ta vare på oss selv, nærmiljø og verden!  Ungdommene skal få velge ulike workshops med blant annet redesign, Puss og stell av sykkel, SPISOPPMATENDIN-vi lager mat av det vi har. Vi skal bygge møbler av paller, VÆRESAMMEN, teambuilding, bygge, snekre, sy, lage, synge, VÆRE kreative! Vi skal lære om verdensforandring og at DU gjør en forskjell i verden, bare ved å være DU!

KLART VI KAN ForAndre-SammenForandre

STED: Sælen kirke fred kl. 17-22, lørdag kl. 10-20 sønd. Kl.9.30-14