Rett etter skoletid torsdager!

Rett etter skoletid fra torsdag fra 24.8 samles en flott gjeng i Sælen kirke. Vi er Soul Children, et flott kor med mange andre aktiviteter.

Bli med da vel! Les mer her:

Rett etter skoletid kl 15-16.30 ( til kl. 17 den 24.8) hver torsdag samles vi til Soul Children!

Torsdag 24.8 kl. 15.00-17.00 braker det løs med åpningsshow, leker, taco, sang, dans  og musikk!

Vi får besøk av Bergen Soul Children og sammen åpner vi høsten med nye sprell!

Tacofesten begynner kl. 15.00, deretter blir det show, leker og bli kjent opplegg :)

Anine som jobber i Sælen kirke er hovedleder og sammen med lederne Henriette og Sandra blir det mye artig gjennom høsten.

Vi skal på tur til Stavanger, ha julekonsert og overnatte i kirken :)

Det koster 300,- i året å være medlem i Sælen Soul Children. Kostnader for turer kommer i tillegg. Vi har ALLE MED ordning og økonomi skal ikke være en hindring for å delta!

Gled dere og bli med! Både jenter og gutter er velkommen !

Har du spørsmål eller vil melde deg på: Send mail til Anine: AM367@kirken.no

Soul Children er en korbevegelse for barn og unge i alderen 10–16 år. Det begynte som et enkeltstående kor som utviklet seg til et korkonsept for de yngste tenåringene. Det har nå utviklet seg til å være en bevegelse med korarbeid for flere aldersgrupper, med en egen festival, gudstjenester, innsamlingsprosjekt, seminarer og lokale/ regionale samlinger. Alt dette spennende arbeidet har like fullt utspring i lokale Soul Children-kor.