Påmelding konfirmasjon og gruppevalg 2017/18 2003 kullet!
Påmelding konfirmasjon og gruppevalg 2017/18  2003 kullet!

Konfirmantpåmeldingen for 2003 kullet er åpen noen uker til:)

Les mer her:

Påmelding for 2003 kullet startet 10.mai-2017 kl. 08.00!

I første omgang er det kun konfirmanter som bor i Sælen som kan melde seg på. Alle andre må sende søknad til BKF Sælen Menighet Epost saelen.menighet.bergen@kirken.no

Info til deg som ennå ikke er påmeldt: Det er mulig å melde seg på som konfirmant igjen fra og med onsdag 22.august. Søndag 6.5.18 er helt full både kl. 11.00 og kl. 13.00 så alle som melder seg som konfirmanter nå må velge søndag 29.4.18 enten kl. 11 eller kl. 13.

Les hele denne siden før du melder deg på og se gjennom gruppevalg!

Lenke til påmelding

Søndag 3.september.17 vil alle konfirmanter bli presentert på gudstjenesten kl. 11.00 og få sin konfirmantbibel. Her må alle møte!

Frem til  onsdag 21.6 vil vi jobbe med å sette sammen gruppene og  se på de ulike konfirmasjons søndagene i 2018.

Sjømannskirkegruppen vil bli avgjort ved loddtrekning tirsdag 22.mai. Denne gruppen lukkes for påmelding etter 21.5.

Alle andre må smøre seg med tålmodighet til de får mail eller sms etter 18.6 om hvilken gruppe de er kommet i.

Alle konfirmantene blir delt inn i forskjellige interessegrupper. Siden noen av gruppene våre har begrenset antall plasser, vil du måtte velge tre alternativer, og sette dem opp i prioritert rekkefølge når du registerer deg. I tillegg til gruppeaktivitetene skal alle konfirmanter i Sælen menighet være med på 4 fellessamlinger ( datoer for disse vil komme på semesterplanen), delta på minst 8 gudstjenester, være med på BOHJEMMELEIR siste helgen i januar og hjelpe til med å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp sin fasteaksjon før påske.

Våre valg av grupper i 2017/18 er disse:

1: NATTCUP fotball i Haukelandshallen en lørdagsnatt i november + 3 samlinger + fellessamlinger, bohjemmeleir og fasteaksjon. Vi åpner for ett jentelag og ett guttelag. Begrenset antall plasser. PRIS: 1650,-

2:Sjømannskirken (full): 6 gutter og 6 jenter får muligheten til å bli med til London og besøke sjømannskirken. Dere får egen semesterplan av sokneprest FRODE og han har egne samlinger med dere i forkant. Dere må også være med på fellessamlingene, bohjemmeleir og fasteaksjon! Her kan du lese mer om denne gruppen. PRIS: ca 5000-5500kr ( kommer an på priser flybilletter).

3: UNG PRODUKSJON (Full): Denne gruppen velger du som liker media og tv-produksjon. Se denne flotte filmen her: https://www.youtube.com/watch?v=6AX5pAaaU2o

Her vil du lære om å FILME arrangementer LIVE. Du må like å mekke lyd og lys. Du vil få tilbud om å være med på tur til konfirmantleiren HEKTA på Lillehammer i februar. Der vil du bidra med LIVE filming og rigging av media utstyr.Du må være med på 3 samlinger, i tillegg vil du måtte delta på fellesamlinger, BOHJEMMELEIR i januar ( her filmer dere LIVE), fasteaksjon. 5 plasser. PRIS: 3300,- kan bli mye lavere hvis vi får støtte :)

4: Konfirmantleir HEKTA på LILLEHAMMER i februar 2018:

Du som velger denne gruppen vil være med på tur til LILLEHAMMER  en helg i februar, enten andre eller tredje helgen. Du vil måtte beregne fri fra skolen fredagen da vi skal ta toget kl. 0759 fredags morgen. Du blir med på 3 samlinger i forkant av turen i tillegg alle fellesseminarer, BOHJEMMELEIR og fasteaksjon i april.

HEKTA er mottoet for denne leiren og du vil treffe 1200 andre konfirmanter denne helgen i forrykende sceneshow, maaaange uteaktiviteter som slalom, telemark og snowborad, bobkraft i Olympiaparken med bob og akeanlegget, eller miniski bak snøscooter, skiskyting, pil og bue, snøvolleyball og snølek, Eller kjelkekjøring, airboard, menneskecurling, snøvolleyball og lagski, eller bading, Volleyball, formingsaktivieter, band, teatersport eller dans. Med andre ord en helg med mange muligheter til å få nye vennskap og fellesskap og opplevelser!

Vi sover i HÅKONSHALL og du vil få en opplevelse helt utenom det vanlig! De som velger skiaktiveter må kunne ta med seg eget utstyr. Trenger sovepose og varme klær :) KUN 10 plasser. 5 gutter og 5 jenter. PRIS 3300,-

5: Guttegruppe: I denne gruppen er for deg som har det hektisk i hverdagen med mye treninger eller andre aktiviteter.  Denne gruppen møtes rett etter skoletid kl 15.30-17.00 i Sælen kirken 6 ganger pluss fellesseminarer, BOHJEMMELEIR og fasteaksjon. PRIS: 1650,-

6: Jentegruppe: Denne gruppen er for deg som har det hektisk i hverdagen med mye treninger og andre aktiviteter. Denne gruppen møtes rett etter skoletid kl 15.30-17.00 i Sælen kirken 6 ganger pluss fellesseminarer, BOHJEMMELEIR og fasteaksjon. PRIS: 1650,-

Dette er det vi har å tilby av konfirmantundervisning i 2017/18! Vi ser frem til å bli kjent med deg :)